dimarts, 2 de juny del 2015

M'endevines?

M'endevines és un recurs educatiu extret de la web www.edu365.cat per treballar les endevinalles amb infants de cicle inicial, de manera senzilla i amena.  


En el joc, l'usuari interactiu amb la mona Ramona, la qual dóna pistes que ajuden a pensar per resoldre cadascuna de les endevinalles. 

A més, el recurs et dóna l'opció de triar nivell, ja que n'hi ha de més simples i d'altres de més complexes. 

És una eina interactiva per treballar les endevinalles alhora que els infants gaudeixen. Quan l'infant té dificultats pot demanar-li fins a tres pistes a la mona i quan encerta passa a la següent endevinalla. Hi ha 10 endevinalles per nivell. 

D'una banda, pel que fa la interfície és molt adient a les edats a la qual es dirigeix, ja que utiltitza uns colors i uns dibuixos que crida l'atenció. 

La interactivitat és selectiva, ja que l'infant selecciona el nivell i escriu les respostes alhora que la mona li va indicant si estan be o malament amb imatges i sons diferents. 

D'altra banda, pel que fa el model SAMR, podem situar-lo a l'àrea de millora, ja que la tecnologia millora directament l'aplicació amb els sons i les animacions.

Respecte a la taxonomia de BLOOM, es pot situar a l'àrea d'analitzar, ja que l'infant observa, prova i recopila informació.


Personalment considero que és un recurs adient i que pot ser de profit per utilitzar-lo a l'escola quan toqui aquest temari. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada