dimarts, 7 d’abril del 2015

Funnywoow, fem fotografies divertides!

 Aquesta aplicació considero que seria un bon recurs per introduir-la amb infants de cicle inicial, ja que trobo que els pot agradar i motivar força. Té l'opció de traduir-la al castellà i conté un munt d'efectes i collages molt divertits que de ben segur, que als més petits els agrada provar i veure com queden les seves imatges amb les diferents opcions que possibilita la web.

A més, es pot aprofitar per trencar amb les postals tradicionals que fan els infants per Nadal, Sant Jordi o Pasqua. Els infants poden aprofitar i fer un Collage amb alguna fotografia i tot seguit posar-la a la postal per personalitzar-la. 

Un exemple d'imatge per posar a una postal i felicitar el nadal seria:



La interactivitat és selectiva, ja que l'infant escull els efectes que vol aplicar a l'imatge.

Tenint la Taxonomia de Bloom com a referència,  l'aplicació permet aplicar, executar i editar les imatges de diferents maneres.

Segons el model SAMR, la podem situar en modificaició, ja que la tecnologia permet una redifinició significativa de les tasques. Sense les TIC, no podríem editar les imatges d'aquesta manera.

S'han d'aprofitar tots els recursos de la web i fem unes postals fora de les tradicionals amb paper i colors. Fent ús de les noves tecnologies podem obtenir resultats més divertits!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada