dimecres, 15 d’abril del 2015

LES BEE-BOT, JOGUINES EDUCATIVES.

Les bee-bot són unes joguines de robòtica educativa molt interessants amb les quals els infants més petits poden aprendre a concentrar-se, a controlar i a treballar el llenguatge direccional. A més, fomenten el raonament lògic, per tant, gràcies a aquestes, poden aprendre a orientar-se en un espai.

Aquestes joguines robòtiques tenen forma d'abella i a la part superior porten 7 botons. Els infants tenen l'objectiu de fer arribar a l'abella a la destinació que se'ls indiqui. La manera de fer-ho, es tocant als seus botons en funció del recorregut que hagi de fer.
Per exemple, si es vol que l'abella avanci 2 caselles, l'infant haurà de clicar dues vegades a la fletxa a la fletxa que indica "endavant" i una al "go" i l'abella anirà a aquella direcció. A més, l'abella té la possibilitat de fer voltes de 90 graus.

Són unes joguines simples, diferents de les tradicionals i alhora divertides, per això agraden i motiven als infants.  Per aquest motiu, considero que pot ser un bon recurs a utilitzar a les escoles.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada