dimarts, 14 d’abril del 2015

Manualitats divertides i senzilles!

La veritat que si busques per internet pots trobar molts recursos interessants per treballar amb els infants. 
Per exemple, he trobat un portal educatiu que conté enllaços d'aplicacions educatives per treballar diferents matèries com són la plàstica, les matemàtiques, les ciències, el català... amb els diferents cicles.




En aquest cas, he decidit centrar-me en veure el contingut de les aplicacions destinades a plàstica per cicle inicial. He pogut veure dos força interessants, una que conté un recull de com fer 100 manualitats i l'altre de Disney per imprimir dibuixos i pintar-los.

La interactivitat és selectiva, ja que pots escollir a quina aplicació vols accedir-hi i que vols fer.


Tenint la Taxonomia de Bloom com a referència,  l'aplicació permet aplicar coneixements, editar-los i executar-los.

Segons el model SAMR, la podem situar en substitució, ja que la tecnologia subtitueix eines sense aportar canvis sibnificants.

Considero que pot ser un bon recurs pel docent, ja que de cara a voler fer alguna manualitat amb els infants, es pot parlar i pactar-ne una entre tots. Segur que amb l'ampli ventall que ofereix, hi haurà alguna que estarà al gust de tothom.

Adjunto la web a través de la qual, es pot accedir a les dos aplicacions de plàstica per a cicle inicial: http://www.clicatic.org/recursos/educacion-primaria/primaria_educacion_plastica/plastica_ciclo_inicial#tic


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada