dimecres, 3 de juny del 2015

Vocabulary!

Navegant per la xarxa he trobat un recurs interactiu per treballar vocabulari en anglès.


Personalment, considero que és una aplicació molt adient per endinsar als infants de cicle inicial a l'aprenentatge de vocabulari específic de determinats camps com són les fruites, figures geomètriques, el cos i els colors. També, es pot aprofitar per repassar vocabulari treballat a l'aula. 

L'aplicació dóna a l'usuari l'opció de triar quin vocabulari vol treballar i té diferents nivells de 10 paraules cada nivell. L'usuari el que ha d'anar fent és relacionar la paraula que li diuen amb la imatge adient i a més, hi ha una veu en off que pronuncia les paraules en anglès. 
Si l'usuari encerta la paraula, l'aplicació et felicita amb un missatge escrit i oral i et surt una paraula nova i si la fallas et diu que tornis a provar i fins que no l'encertes, no pots continuar amb una altra paraula. 

Per tant, és una interactivitat selectiva, ja que l'usuari escull el tipus de vocabulari que vol treballar i les respostes que vol donar.

Referent a la interfície, s'utilitzen colors, dibuixos  dirigits a infants d'edats primerenques. Són formes simples i que atrauen als usuaris.

Pel que fa a la taxonomia de Bloom, la podem situar a l'àrea de recordar si s'utilitza per localitzar i identificar els noms amb les seves imatges. 

Finalment, fent referència al model de SAMR, la situem a l'àrea de millora dins l'augment, ja que la tecnologia substitueix directament una eina millorant funcionalment la tasca.  Permet que l'infant treballi diferent tipus de vocaluari al seu ritme alhora que l'aplicació t'indica si encertes o falles. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada